Fototentoonstelling

Een receptie, open dag of feestelijke bijeenkomst aankleden met mooie beelden uit de geschiedenis van de verpleging en verzorging? Huur dan onze fototentoonstelling ‘Strak gesteven’. Een serie van 7 prachtige foto’s (50 cm bij 75 cm) met toelichting. Incl. ezels of los.

Levering

De foto’s kunnen aangeleverd worden op staande schildersezels. Het is ook mogelijk om ze aan de wand te bevestigen. Bij de foto expositie hoort een banner met de tekst 'No nurse no future' en een perspex standaard met 50 handouts met meer informatie over de uniformen.

Wij hebben ook een fototentoonstelling getiteld ‘In de kraam’. Deze bestaat uit 9 prachtige foto’s die de periode 1900 – 1970 bestrijken. Deze zeer grote foto’s kunnen alleen aan de wand worden opgehangen, dus niet op schildersezels.

Kosten

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Interesse?

Stuur een mail naar info@fni.nl en laat ons weten naar welke fototentoonstelling je interesse uitgaat, wanneer deze zou moeten plaatsvinden en naar welk thema de voorkeur uitgaat. En hoe we je het handigst kunnen bereiken om je meer informatie te geven. We nemen dan contact met je op.